Granite Ware – Stegeso

Granite Ware stegegryder Har været en del af den amerikanske køkkenhistorie igennem næsten 150 år, her har de lavet gastroudstyr der ikke går på kompromis med kvaliteten, dette har gjort Granite Ware stegryder populære, både til professionelt brug i storkøkken og privat.

Granite Ware stegegryder er opbygget med en stålkerne overtrukket med porcelæn. Produkternes ydre lag består af smeltet porcelæn, som er påført ved mere end 800 grader. Stål opbygningen giver produkterne styrke og sikrer en god varmefordeling, mens det ydre lag af porcelæn, sikrer en ikke kemisk reaktiv Non-Stick overflade. Samtidig sikrer den naturlige porcelænsoverflade kvaliteten af din mad uden at afgive farve, gå på kompromis med smag eller andre ernæringsmæssige fordele.

Produkterne indeholder hverken PTFE (Teflon), PFOA (Perfluroktansyre) eller andre usunde kemikalier.

Útselt
Legg í tína vøru síða


Prís við mvg


Vegleiðandi prísur

279,00 kr.

Legg í tína vøru síða


Prís við mvg


Vegleiðandi prísur

490,00 kr.

Legg í tína vøru síða


Prís við mvg


Vegleiðandi prísur

390,00 kr.

Legg í tína vøru síða


Prís við mvg


Vegleiðandi prísur

290,00 kr.

Útselt
Legg í tína vøru síða


Prís við mvg


Vegleiðandi prísur

549,00 kr.

Útselt
Legg í tína vøru síða


Prís við mvg


Vegleiðandi prísur

179,00 kr.

Legg í tína vøru síða


Prís við mvg


Vegleiðandi prísur

320,00 kr.

Slidstærk & Praktisk

Stålkernen er med til at gøre produkterne ekstremt slidstærke, og sikrer mange års brug, hvor du ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten af dit udstyr. Dette gør Granite Ware stegegryder ideelt til brug i storkøkken, hvor man kræver noget af sit gastroudstyr, såvel som i det private.

Samtidig gør det madlavningen mere praktisk, da stålet er med til at sikre en jævn varmfordeling og giver madlavningen de mest optimale betingelser.
Produkterne begrænser ikke dit brug af diverse køkkenredskaber, produkterne tåler nemlig alle redskaber herunder også metal redskaber.

Hygiejnisk

Non-Stick overfladen gør produkterne praktiske med porcælensoverfladen og er samtidig med til at sikre en høj hygiejne. Non-Stick funktionen helt essentiel og er med til at gøre rengøringen endnu nemmere, da den medvirker til at minimere fastbrændte ingredienser under tilberedningen.
Dette ikke mindst fordi produkterne er velegnet til rengøring i opvaskemaskinen.

 

  • Non-Stick overflade – Nem tilberedning & rengøring
  • Naturlig Porcelænsoverflade – Sikrer madens kvalitet
  • Jævn varmefordeling
  • Ingen giftige kemikalier
  • Nem rengøring – Velegnet til opvaskemaskine

Granite Ware produkter

En Roaster fra Granite Ware er forbundet med traditionel amerikansk mad & produkter af god kvalitet. Stegesøerne er brugervenlige, da disse er meget lettere end en traditionel stegeso af ler eller støbejern, dette gør produktet nemt at løfte på og arbejde med. Samtidig sikrer stegefadet nemmest mulig madlavning uden at gå på kompromis med de kvaliteter en stegeso skal have. Granite Ware er derfor must have gastroudstyr til dit storkøkken.

Med en stegegryde til ovn fra Granite Ware, får man et produkt med et smart design der egner sig til madlavning i de fleste ovnrum. Stegegryderne fås i mange forskellige størrelser, der gør det muligt at få en gryde der passer til forskellige præferencer og behov. Med et stegefad med låg har madlavningen aldrig været nemmere og mere velsmagende.

Produkterne er yderst funktionelle og er velegnet til alle typer retter som f.eks. steg, fisk, kylling, kalkun, lam og meget mere. Låget på stegefadet sikrer at maden beholder alle de gode smagsstoffer samtidig med at man undgår stænk i ovnen. Efter endt madlavning kan maden serveres direkte fra fadet. Der kan uden bekymring benyttes metalredskaber da kogegrejet ikke tager skade.
Aldrig har madlavningen været nemmere.

GRANITE WARE

Køb STEGESO